subscribe: Posts | Comments

Ons team

Het team van de SJSSN bestaat uit:

Drs. Romana Gardeslen, directeur

De directeur is  belast met de dagelijkse leiding van de organisatie, de juridische bibliotheek en draagt zorg voor de kwaliteit van de organisatie.

Mr. Estrella Kromodihardjo-Madngisa, mr. Regina Vallentak en drs. Verzana Mokiem, opleidingsmanagers

De opleidingsmanagers brengen de koppeling aan tussen wetenschap en praktijk. Zij beschikken over een netwerk van uitstekende docenten, zowel wetenschappers als praktijkjuristen, en over vele contacten in de juridische praktijk, waaronder advocatenkantoren, notariskantoren en het bedrijfsleven. Op deze wijze slagen wij er steeds in onderwijs te (doen) ontwikkelen dat aansluit op uw praktijk en ervaring.

Jetty Sodirio, boekhoudkundig medewerker en Cheryl Tjon, office manager

Beiden bieden optimale ondersteuning aan de directeur.

Nicole Molgo LLB, bibliotheekmedewerker

In de Juridische Bibliotheek Suriname – “Mr. K.C. Gonçalves” is er een vaste bibliotheekmedewerker aanwezig die de bibliotheek up to date houdt en de leden assisteert bij het zoeken naar informatie en de administratieve afhandeling daarvan.

Sabrina Hasselbaink en Sitie Atrisman-Saridjan, opleidingsassistenten

De opleidingsassistenten zijn verantwoordelijk voor het administratieve gedeelte van de onderwijsactiviteiten. Zij schrijven u in in het registratiesysteem, zij verzorgen de communicatie met de deelnemers, versturen de uitnodigingen en certificaten.

Servicemedewerkers

De servicemedewerkers regelen alles rondom de cursusdagen, zoals het contact met sprekers, locatie, catering, cursusmateriaal, presentaties en hostesses.

Yop Polls