subscribe: Posts | Comments

Ons team

Het team van de SJSSN bestaat uit:

Mr. Estrella Kromodihardjo-Madngisa, Algemeen Manager

De manager opleidingen brengt de koppeling aan tussen wetenschap en praktijk. Zij beschikt over een netwerk van uitstekende docenten, zowel wetenschappers als praktijkjuristen, en over vele contacten in de juridische praktijk, waaronder advocatenkantoren, notariskantoren en het bedrijfsleven. Op deze wijze slagen wij er steeds in onderwijs te (doen) ontwikkelen dat aansluit op uw praktijk en ervaring.
Tevens is zij belast met de dagelijkse leiding van de organisatie, de juridische bibliotheek en draagt zorg voor de kwaliteit van de organisatie.

Mr. Regina Vallentak, Opleidingsmanager

De opleidingsmanager biedt optimale ondersteuning aan de algemeen manager.

Mw. Jetty Sodirio, boekhoudkundig medewerker

Zij biedt optimale ondersteuning aan de manager opleidingen.

Nicole Molgo LLB, bibliotheekmedewerker

In de Juridische Bibliotheek Suriname – “Mr. K.C. Gonçalves” is er een vaste bibliotheekmedewerker aanwezig die de bibliotheek up to date houdt en de leden assisteert bij het zoeken naar informatie en de administratieve afhandeling daarvan.

Mw. Gabriëlla Pique en mw. Sabrina Hasselbaink, opleidingsassistenten

Zij zijn verantwoordelijk voor het administratieve gedeelte van de onderwijsactiviteiten. Zij schrijven u in in het registratiesysteem, zij verzorgen de communicatie met de deelnemers, versturen de uitnodigingen en certificaten.

Servicemedewerkers

Zij regelen alles rondom de cursusdagen, zoals het contact met sprekers, locatie, catering, cursusmateriaal, presentaties en hostesses.