subscribe: Posts | Comments

Gratis Webinar ‘Introductie Harvard Onderhandelingen’

Reacties uitgeschakeld voor Gratis Webinar ‘Introductie Harvard Onderhandelingen’
Gratis Webinar ‘Introductie Harvard Onderhandelingen’

Datum:        9 juni 2020

Tijdstip:       13.30 u tot 14.30 uur

Locatie:        op eigen locatie[1] of in de opleidingszaal van de SJSSN

Doelgroep:

Midden/hoger management, juristen, schadebehandelaars, fiscalisten uit het bedrijfsleven, overheidsjuristen en advocaten

De trainer

Mr. Maarten Bakker is als directeur en docent verbonden aan het Amsterdams Appropiate Dispute Resolution Instituut. Het Amsterdams ADR Instituut is onder andere gespecialiseerd in het aanbieden van onderhandelingstrainingen aan juristen. Vanaf 1998 treedt de heer Bakker regelmatig op als mediator in het bijzonder zakelijke conflicten, waarin hij vanuit die rol veel onderhandelingen heeft gefaciliteerd.

Het thema van deze gratis sessie is:

Waarom onderhandelen met de Harvard methode vaker tot een goed resultaat leidt. De volgende onderwerpen komen tijdens de sessie aan bod:

  • Verschil Harvard met positioneel onderhandelen

  • Praktijkvoorbeelden

 

U kunt zich registreren voor deze gratis online sessie d.m.v. dit registratieformulier. Registratie is mogelijk tot uiterlijk 4 juni 2020. Voor verdere informatie bezoek onze website www.sjssn.org of bel met 479529 van maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 16:00 uur, email: administratie@sjssn.org.

 


[1] Indien u op eigen locatie de online sessie wil volgen, dient u over een goede internetverbinding te beschikken, met een microfoon die aangesloten is op uw PC/laptop en eventueel een webcam voor video. Maar u kunt de online sessie ook volgen bij de SJSSN. In het registratieformulier kunt u uw keuze aangeven.

Comments are closed.

Yop Polls