subscribe: Posts | Comments

Uitnodiging cursus Cybercrime

Reacties uitgeschakeld voor Uitnodiging cursus Cybercrime
Uitnodiging cursus Cybercrime
Met genoegen berichten wij u dat mr. Christiaan Baardman op maandag 15 juni 2020 en woensdag 17 juni 2020, van 09.00 – 12.30 uur de cursus Cybercrime (computercriminaliteit) voor (bedrijfs) juristen zal verzorgen.

 

Mr. Christiaan Baardman is senior raadsman bij het gerechtshof in Den Haag en tevens voorzitter van cyberkamer bij het Hof, die strafzaken over computercriminaliteit in hoger beroep behandelt. Baardman is ook coördinator van het Kenniscentrum Cybercrime in Nederland.

 

Inschrijving is mogelijk door uiterlijk op woensdag 18 maart 2020 het — digitaal deelnameformulier — online in te vullen. U bent pas ingeschreven nadat wij het ingevulde deelnameformulier hebben ontvangen en de betaling is geschied.

 

Voor meer informatie kunt u bellen op 479529 of een email sturen naar administratie@sjssn.org

 

Neem deel aan deze interactieve training en vergroot uw kennis!

Comments are closed.

Yop Polls