subscribe: Posts | Comments

Uitnodiging cursus Actualiteit Arbeidsrecht

Reacties uitgeschakeld voor Uitnodiging cursus Actualiteit Arbeidsrecht
Uitnodiging cursus Actualiteit Arbeidsrecht
Met genoegen berichten wij u dat de Stichting Juridische Samenwerking Suriname Nederland (SJSSN) bij voldoende belangstelling van 20 april tot en met 22 april 2020 telkens van 09.00 – 12.30 uur, de cursus Actualiteit Arbeidsrecht voor (bedrijfs)juristen en advocaten zal verzorgen.

 

Deze cursus  zal worden verzorgd door mr. de Laat en mr. Berculo.
Mr. J.J.M de Laat is tot voor kort kantonrechter en vice-president inhoudelijk advies bij de Rechtbank Utrecht geweest en onder meer belast geweest met het coördineren van opleidingstaken. Daarnaast was mr. de Laat jarenlang voorzitter van de Vereniging voor Arbeidsrecht, publiceert regelmatig in vaktijdschriften over het arbeidsrecht en treedt met regelmaat op als spreker op bijeenkomsten over het arbeidsrecht.
Mr. J.R. Berculo is als arbeidsrecht advocaat verbonden aan Berculo Advocaten te Utrecht en is tevens Kantonrechter-plaatsvervanger te Utrecht. Mr. Berculo is ook als docent verbonden aan de Beroepsopleiding Advocatuur van de Nederlandse Orde van Advocaten en OSR Juridische Opleidingen.

 

Inschrijving is mogelijk door uiterlijk op vrijdag 21 februari 2020 het —- digitaal deelnameformulier — online in te vullen.

 

Voor meer informatie kunt u bellen op 479529 of een email sturen naar administratie@sjssn.org

 

Neem deel aan deze interactieve cursus en vergroot uw kennis!

Comments are closed.

Yop Polls