subscribe: Posts | Comments

Nieuws: Schrijfjuristen brengen verlichting in werkdruk rechters

Reacties uitgeschakeld voor Nieuws: Schrijfjuristen brengen verlichting in werkdruk rechters
Nieuws: Schrijfjuristen brengen verlichting in werkdruk rechters

Er komt stapsgewijs steeds meer licht in de tunnel voor personen betrokken in rechtsgeschillen. Vanaf begin april krijgen de rechters in de civiele sector steun van zeven schrijfjuristen. Zij helpen met het analytisch lees- en uitzoekwerk en assisteren in het formuleren van het oordeel op schrift. Dit betekent een verlichting in de hoge werkdruk van de rechters. Voor de burgers betekent dit dat personen van wie de rechtszaken voor vonnis staan, dat die zaken in elk geval afgewikkeld worden op de afgesproken tijd, zegt waarnemend president Iwan Rasoelbaks van het Hof van Justitie (HvJ) aan Starnieuws. 

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/52949

 

Comments are closed.

Yop Polls