subscribe: Posts | Comments

Onderwijs| Cursus Arbeidsrecht

Reacties uitgeschakeld voor Onderwijs| Cursus Arbeidsrecht
Onderwijs| Cursus Arbeidsrecht

“Arbeidsrecht”

Als HR-professional bent u hét aanspreekpunt voor vragen omtrent het arbeidsrecht, zoals vakantiedagen, ontslag, soorten arbeidsovereenkomsten en rechten en plichten van zowel de werknemer en de werkgever.

Hier is de kans uw arbeidsrechtelijke kennis op te frissen en aan de slag te gaan met praktijkgevallen!

De SJSSN organiseert op 20, 27 april, 04 en 11 mei 2017 de uit vier dagdelen bestaande cursus Arbeidsrecht voor niet-juristen. De cursus zal worden verzorgd door mr. Nancy Tai Apin. Mr. Nancy Tai Apin is reeds 18 jaar als docent Arbeidsrecht verbonden aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Zij heeft al jaren als counterpart, co-docent en trainer opgetreden bij diverse cursussen/ trainingen van de SJSSN voor verschillende doelgroepen.

Voor verdere informatie over de training verwijzen wij u volledigheidshalve naar de uitnodigingsbrief.

Schrijft u zich door middel van het deelnameformulier uiterlijk op vrijdag 07 april 2017 in.

 

Comments are closed.